AKTUELLT

AKTUELLT

Danviksbron kan öppnas igen

Danviksbron kan nu öppnas igen efter tidigare tekniskt fel.


Klubbvimpel 

Nu finns klubbvimplar att köpa för 100:-. Den behövs när man ska besöka vår klubbholme och det är även trevligt om alla medlemmar för den, så vi enkelt känner igen varandra ute på "de sju haven".

Kontakta någon i styrelsen.

Betalning sker med Swish.

Ny öfogde 

Ulf Johansson, som är LBS stugfogde, har nu även åtagit sig funktionen som vår nya öfogde och ansvarar därmed även för vår klubbholme. För kontaktinformation, se "KONTAKT / FUNKTIONÄRER"

Seniormedlemskap

Nu finns möjligheten för våra äldre medlemmar som inte längre har båt att kvarstå som seniormedlem till en lägre medlemsavgift. För mer info, se "MEDLEMSKAP".

Sjösättningsrampen

Sjösättningsrampen har börjat luta vilket medför att båtarna lätt hamnar snett på trailern vid upptagning. Det är planerat att åtgärdas inför säsongen.

Samarbete med Navigationsskolan 

Vi har starat ett samarbete med Navigationsskolan vilket innebär att du som LBS medlem erbjuds digital kurs för förarintyg/förarbevis till ett rabatterat pris av 845:- (ord. pris 1295:-). Det finns även möjlighet att ge bort kursen i form av presentkort. För mer info, se navigationsskolan.se. Ange "Lövsta Båtsällskap" när ni beställer för att erhålla rabatten.